SarsCov2 Dezinficijensi za stomatologiju

!! NOVO U CG !! Lerasept L 420

Certifikovani dezinficijens protiv SARS-CoV-2

!! NOVO U CRNOJ GORI !! Lerasept L 420 je pjenuće dezinfekciono sredstvo na bazi kvaternarnih amonijumovih soli i nejonskih tenzida za dezinfekciju svih vrsta površina u kliničkim praksama i minimizaciju rizika od unakrsne kontaminacije uključujući koronavirus Sars-CoV-2.

 

Kako se teški akutni respiratorni sindrom koronavirus 2 (SARS-CoV-2) prenosi uglavnom kapljicama, kihanjem i aerosolima, neophodno je kontrolisati rizik od infekcije tokom stomatoloških intervencija efikasnim i certifikovanim sredstvima koja odgovaraju različitim protokolima čišćenja i dezinfekcije a koja ne oštećuju površine. 

 

U saradnji sa firmom SurfMont iz Kotora i njemačkim proizvođačem Stockmeier Chemie iz Bielefeld-a obezbijedili smo certifikovani dezinficijens protiv SARS-CoV-2, a za članove SuperSmile tima i najpovoljnije uslovi nabavke. Ako želite ostvariti pravo na rabat, postanite naš član tako što ćete ispuniti ovaj Prijavni formular: https://goo.gl/forms/RxGbMlJD1QWil8Dy2 


Detalji o Lerasept L 420

Preuzmite ovdje Potvrdu efikanosti za SARS-CoV-2 ENG

Preuzmite ovdje Siguronosni list ENG

Preuzmite ovdje Siguronosni list DE 

 

Preuzmite ovdje Tehnički list MNE

Preuzmite ovdje Tehnički list ENG

Preuzmite ovdje Tehnički list DE

 


Cijene za Lerasept L 420, Dezinsept derm i Tork ubruse

Narudžbine se vrše popunjavanjem narandžaste narudžbenice. Podnošenjem narudžbenice dobijate automatski ugovor i račun. Oni stupaju na snagu danom isporuke robe. Plaćanje se vrši po dostavi.

 

!! VAŽNA NAPOMENA !!

 

SuperSmile ne prodaje higijenska sredstva niti zarađuje na njihovom prometu, već pomaže stomatolozima da pronađu najbolja sredstva po najpovoljnijim ulovima na tržištu. Specijalni rabati za SuperSmile stomatologe iznose 20% za dezinficijense i antiseptike, 25% za papirne ubruse a dispenzeri su gratis.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte vlasnika SurfMont-a gosp. Predraga Peranovića 067 650 332. SuperSmile se dalje ograđuje i odriče svake odgovornosti koja je u isključivoj nadležnosti direktnih ugovarača (m/ž).


SuperSmile standardi u uslovima pandemije CoViD-19

FluoroCycler® XT | High performance PCR system that screens suspected coronavirus cases by nucleic acid amplification tests in less than two hours
Ilustracija SARS-CoV-2 | Izvor: www.bruker.com/products/molecular-diagnostics/fluorotype-sars-cov-2-plus.html | PCR sistem visokih performansi koji otkriva sumnjive slučajeve koronavirusa testovima pojačavanja nukleinske kiseline za manje od dva sata

Literatura

Write a comment

Comments: 0

Ulicnj 85360 - Montenegro | Pinješ, Kosovska 10 

supersmilemontenegro (at) gmail.com | Click 2 Call the SuperSmile Owner & Manager +382 69 202 957  Boris Marđonović.

 

We help you find, choose & book best dentists in Montenegro. Easy & Free.

 

SUPERSMILE DENTISTS

Ulcinj / Ulqin 

Bar

Podgorica


SuperSmile-Montenegro.Dental combines intellectual services, digitalization and marketing in tourism with the LidaMard High Fashion Brand in Ulcinj.